1. Hvor mange enheder kan oplades på en gang?

Medium: op til 4. Stor: op til 6.

2. Hvad er fordelen med ALLDOCK?

Medium ALLDOCK har en USB-hub med 4 porte. Den store ALLDOCK har en USB-hub med 6 porte. Hver port kan give 2400

mA. Det integrerede kredsløb (IC) i vores USB Hub beskytter din elektroniske enhed mod for høj elektrisk strøm, overspænding

og mod kortslutninger. IC’en identificerer også hvilken type udstyr der lades på og vælger den bedste lade metode for hver USB

port. USB Huben er indkapslet i brandsikkert PC materiale. ALLDOCK har FCC, CE og SAA certifikater.

3. Hvor meget effekt har ALLDOCK?

Medium:
Stor:
INPUT: AC 110V-240V 50-60 Hz 1.5A
SINGLE OUTPUT: DC MAX 5V/2.4A
TOTAL OUTPUT: DC MAX 5V/9.6A

INPUT: AC 110V-240V 50-60 Hz 1.5A

SINGLE OUTPUT: DC MAX 5V/2.4A
TOTAL OUTPUT: DC MAX 5V/14.4A

4. Hvor brede er de enkelte slots?

UVENDIGE DIMENSIONER

Den samlede længe af en slot er 214,4 mm

BREDDE PÅ SLOTS

Den ekstra bredde på 18,0 mm går at det sidste slot kan give nogle af de tykkeste cases til smartphones og tablets.

TOTAL VÆGT

0,92 kg

5. Hvor kommer træet fra?

Bambus: Kinesisk bambus

Valnød: New Zealand valnød

6. Hvilke sikkerhedscertificater har den?

CE, GS, FCC; Möbius strip, Protection Class II

Passer min mobil med cover?

Se spørgsmål 4.

7. Hvilke enheder kan oplades?

OPLAD MED LIGHTNING

OPLAD MED MICRO USB

Kontroller enhederne du forbandt. Er der ingen der lader eller er det kun en port der ikke virker? Er den blå kontrol lampe tændt?

Kontroller om USB kablet og stikket virker.

Hvor passer OHA?

For at bruge OHA har du brug for et specielt kabel fra ALLDOCK.

Den tykke OHA passer kun til versionen i træ med et træ cover.

Den slanke OHA passer til ABS og ABS hætte versioner. (Tilgængelig fra 01.09.2017)

8. Kan jeg forbinde mine egne kabler til OHA?

Du har brug for et specielt kabel fra ALLDOCK for at kunne bruge OHA. De tykke OHA er kun tilgængelige for træ versioner med

et træ låg.

9. Jeg har kun brug for OHA, fordi jeg har mine egne kabler. Hvor kan jeg bestille den i løs vægt?

Nej, du har brug for et specielt kabel fra ALLDOCK for at kunne bruge OHA.

De tykke OHA er kun tilgængelige for træ versioner med et træ låg.

10. Hvordan virker ALLDOCK?

Læs venligst manualen.

11. Hvordan virker holderen?

Læs venligst manualen.

12. Følger der et lader kabel med holderen?

Nej, kablet er ikke inkluderet i leveringen.

13. Min leverance er ikke komplet, hvad nu?

Kontakt venligst kundeservice og forklar hvad der mangler og hvad du bestilte og opgiv faktura, ordre ID og kundenummer.

14. Min leverance er beskadiget?

Kontakt kundeservice og forklar hvad skaden er, og om kassen også er skadet.

15. Hvor længe gælder garantien?

Garantien inden for EU er to år, uden for EU er den 1 år.

16. Hvad gør jeg hvis ALLDOCK går i stykker efter garantien er udløbet?

Kontakt kundeservice og forklar hvad fejlen er. Vi finder en løsning.

17. Hvad omfatter garantien?

Garantien omfatter funktionaliteten af produktet. Skulle enheden holde op med at virke mens garantien stadig er gyldig, har du ret

til en gratis reparation eller ombytning af enheden.