1. Kuinka monta laitetta voidaan ladata kerralla?

Medium: jopa 4. Iso: jopa 6.

2. Mitä hyötyä on ALLDOCK:sta?

Medium ALLDOCK sisältää 4-porttisen USB -hubin. Iso ALLDOCK sisältää 6-porttisen USB-hubin. Jokaiseen porttiin tulee virtaa 2400mA.

Sisäänrakennettu virtapiiri USB-hubeissamme suojaa elektronista latettasi liialliselta sähkövirralta, liialliselta volttimäärältä ja oikosuluilta. Sisäänrakennettu virtapiiri myös tunnistaa ladattavan laitteen tyypin ja vaitsee parhaan

lataustavan jokaiselle USB-portille. USB-hub on koteloitu tulenkestävällä PC-materiaalilla. ALLDOCK on FCC, CE ja SAA -sertifioitu.

3.  Kuinka paljon virtaa ALLDOCK:ssa on?

Medium:
Iso:
SISÄÄNTULO: AC 110V-240V 50-60 Hz 1.5A
YKSITTÄINEN ULOSVIENTI: DC MAX 5V/2.4A
ULOSVIENTI YHTEENSÄ: DC MAX 5V/9.6A

SISÄÄNTULO: AC 110V-240V 50-60 Hz 1.5A

YKSITTÄINEN ULOSVIENTI: DC MAX 5V/2.4A
ULOSVIENTI YHTEENSÄ: DC MAX 5V/14.4A

4. Kuinka leveitä ovat yksittäiset paikat?

ULKOISET MITAT

Leveys 142 mm

Pituus 220 mm

Korkeus 61 mm

Lokeron kokonaispituus on 241.4 mm

LOKEROIDEN LEVEYS

13.5 mm

18.0 mm

18.0 mm extraleveyden vuoksi viimeinen lokero sopii joillekin paksuimmille älypuhelin- ja tablettikoteloille.

KOKONAISPAINO 0.92 kg

ULKOISET MITAT

Leveys 172 mm

Pituus 315 mm

Korkeus 63 mm

Lokeron kokonaispituus on 309.4 mm

LOKEROIDEN LEVEYS

13.5 mm

18.0 mm

18.0 mm extraleveyden vuoksi viimeinen lokero sopii joillekin paksuimmille älypuhelin- ja tablettikoteloille.

KOKONAISPAINO 1.54 kg

5. Mistä puumateriaali on peräisin?

Bambu: Kiinalaista bambua

Saksanpähkinäpuu: Uuden-Seelannin saksanpähkinäpuuta

6.  Mitkä turvallisuussertifikaatit laitteella on?

CE, GS, FCC; Möbius strip, Protection Class II

7. Sopiiko puhelimeni suojakotelon kanssa?

Katso kysymys 4.

8. Mitä laitteita voin ladata?

LATAA LIGHTNING-kaapelilla: iPod, iPhone, iPad

LATAA MICROUSB:lla: Android, Windows Phone, Black Berry

9. ALLDOCK ei lataa kaikkia laitteitani, mitä teen?

Tarkista liittämäsi laitteet. Eikö mikään niistä lataudu vai onko kyse vain yhdestä portista, joka ei toimi? Palaako sininen kontrollivalo? Tarkista toimivatko USB-kaapeli ja pistoke.

Minne OHA sopii?

Käyttääksesi OHA:a tarvitset erityisen kaapelin ALLDOCK:lta.

Paksut OHA:t sopivat ainoastaan puiseen version puisella päällysteellä

Ohut OHA sopii ABS ja ABS –peite versioihin (saatavilla alkaen 01.09.2017)

10. Voinko liittää omat kaapelini OHA:n?

Tarvitset erityisen kaapelin ALLDOCK:lta käyttääksesi OHA:a. Paksut OHA:t sopivat ainoastaan puiseen version puisella päällysteellä.

11. Tarvitsen vain OHA:n, koska minulla on omat kaapelini. Mistä voin tilata sen erikseen? Ei, tarvitset erityisen kaapelin OHA:a varten. Käyttääksesi OHA:a tarvitset erityisen kaapelin ALLDOCK:lta.

Paksut OHA:t sopivat ainoastaan puiseen version puisella päällysteellä.

12. Miten ALLDOCK toimii?

Ole hyvä ja lue käyttöopas.

13. Miten liitin toimii?

Ole hyvä ja lue käyttöopas.

14. Tuleeko latauskaapeli liittimen mukana?

Ei, kaapeli ei kuulu toimitukseen.

15. Tilauksestani puuttuu tuotteita, mitä teen?

Ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja selitä mitä puuttuu ja mitä tilasit ja kerro laskusi, tilaus ID ja asiakasnumerosi.

16. Tilaukseni on viallinen?

Ota yhteyttä asiakaspalveluun ja kerro mikä vika on kyseessä ja onko laatikko myös vioittunut.

17. Kuinka kauan takuu on voimassa?

EU:n sisällä takuu on voimassa 2 vuotta, EU:n ulkopuolella 1 vuoden.

18. Mitä teen jos ALLDOCK menee rikki takuun päätyttyä?

Ota yhteyttä asiakaspalveluun ja kerro mikä vika on kyseessä. Löydämme ratkaisun.

19. Mitä takuuseen sisältyy?

Takuuseen sisältyy tuotteen toiminnallisuus. Jos laite lakkaa toimimasta takuun voimassaoloaikana, sinulla on oikeus ilmaiseen korjaukseen tai tuotteen vaihtoon.

20. Keneen otan yhteyttä jos haluan käyttää takuuta?

Ota yhteyttä asiakaspalveluun.

21. Minne palautan ALLDOCK -laitteen?

Ota yhtyettä asiakaspalveluun, annamme osoitteen.

22. En pidä ALLDOCK –laitteesta, mitä teen?

Löydät palautuskäytäntömme osoitteesta www..

23. Tilaukseni ei saapunut, mitä teen?

Ota yhteyttä asiakaspalveluun seurantanumeroa varten.

24. Miten peruutan tilauksen?

Ota yhteyttä asiakaspalveluun 14 päivän aikana ja peruuta tilauksesi.

25. Mistä materiaalista ALLDOCK –laite on tehty?

Bambuversio on tehty bambupuusta.

Saksanpähkinäversio on tehty uusiseelantilaisesta saksanpähkinäpuusta.

Muoviversio on tehty korkealaatuisesta ABS –muovista.

26. Puhelimeni ei lataudu, mitä teen?

Tämä voi johtua useista eri syistä. Ole hyvä ja takista seuraavat asiat:

1. Palaako sininen valo ALLDOCK:ssa.

2. Kokeile eri kaapelia.

3. Kokeile eri pistoketta (jos mahdollista).

4. Tarkista onko laite ladattavissa.

Jos laitteesi ei vieläkään lataa, ota yhtyettä asiakaspalveluun ja kerro ongelmasi.