1. Hvor mange enheter kan lades om gangen?

Medium: opp til 4. Large: opp til 6.

2. Hva er fordelen med ALLDOCK?

Standard                      Rask                         ALLDOCK

ladehastighet       ladehastighet             ladehastighet

Medium ALLDOCK kommer med en 4-port USB Hub. Large ALLDOCK kommer med en 6-port USB Hub. Hver port kjører på 2400mA.

Den integrerte kretsen (IC) inne i USB-Huben beskytter den elektroniske enheten din fra overbelasting av både spenning og strøm, samt korstslutting. IC'en identifiserer også hvilken type utstyr som lades og velger den beste

lademetoden for hver USB port. USB-Huben er inrammet i brannsikkert PC-materiale. ALLDOCK kommer med FCC, CE and SAA sertifisering.

3. Hvilken effekt har ALLDOCK?

Medium:
Large:
EFFEKT: AC 110V-240V 50-60 Hz 1.5A
ENKELTEFFEKT: DC MAX 5V/2.4A
TOTALEFFEKT: DC MAX 5V/9.6A

EFFEKT: AC 110V-240V 50-60 Hz 1.5A

ENKELTEFFEKT: DC MAX 5V/2.4A
TOTALEFFEKT: DC MAX 5V/14.4A

4. Hvor brede er de individuelle sporene?

Medium

YTRE DIMENSJONER

Den totale lengden av et spor er 214.4 mm

SPORENES BREDDE

Den ekstra bredden på 18.0 mm lar det siste sporet romme noen av de tykkeste dekslene til smarttelefoner og tablets.

TOTAL VEKT

0.92 kg

Large

YTRE DIMENSJONER

Den totale lengden på et spor er 309.4 m

SPORENES BREDDE

Den ekstra bredden på 18.0 mm lar det siste sporet romme noen av de tykkeste dekslene til smarttelefoner og tablets.

Total Vekt

1.54kg.

5. Hvor kommer treet fra?

Bambus: Kinesisk Bambus

Valnøtt: New Zealandsk Valnøtt

6. Hvilke sikkerhets-sertifiseringer har den?

CE, GS, FCC; Möbius strip, Protection Class II

7. Får telefonen min med deksel plass?

Referer til spørsmål 4.

8. ?

9. ALLDOCK lader ikke alle enheter, hva gjør jeg? Sjekk enhetene du koblet til. Lader ingen av dem, eller er det kun en port som ikke fungerer? Er det blå kontroll-lyset slått på? Sjekk om USB kabelen og pluggen fungerer.

Hvor passer OHA inn?

For å bruke OHA, trenger du en spesialkabel fra ALLDOCK.

Den tykke OHAen passer kun for treversjonen med tredeksel.

Den tynne OHAen passer for ABS og ABS-hette versjonene. (tilgjengelig fra og med 01.09.2017).

10. Kan jeg koble mine egne kabler til OHA?

Du trenger en spesialkabel fra ALLDOCK for å bruke OHA. De tykke OHAene er kun tilgjengelig for treversjonene med trelokk.

11. Jeg trenger kun OHAen, fordi jeg har mine egne kabler. Hvor kan jeg bestille den individuelt?

Nei, du trenger en spesialkabel for OHAen. For å bruke OHA trenger du en spesialkabel fra ALLDOCK.

De tykke OHAene er kun tilgjengelig for treversjonene med trelokk.

12. Hvordan fungerer ALLDOCK?

Vennligst les manualen.

13. Hvordan fungerer festet?

Vennligst les manualen.

14. Følger det med en ladekabel med festet?

Nei, ladekabelen inkluderes ikke i leveransen.

15. Leveransen min er ikke fullført. Hva nå?

Vennligst kontakt kundeservice og forklar hva som mangler og hva du bestilte, og oppgi kvittering, ordrenummer og kundenummer.

16. Leveransen min er skadet?

Kontakt kundeservice og oppgi hva skadene er, og om eksen også er skadet.

17. Hvor lenge gjelder garantien?

Garantien i EU gjelder i 2 år, utenfor EU gjelder den i 1 år.

18. Hva gjør jeg om ALLDOCK får feil etter at garantien har utløpt?

Kontakt kundeservice og oppgi feilen. Vi finner en løsning.

19. Hva dekker garantien?

Garantien dekker funksjonaliteten av produktet. Skulle enheten slutte å fungere mens garantien enda gjelder, har du rett på gratis reparasjon eller erstatning av enheten.