1. Hur många enheter kan laddas samtidigt?

Medium: upp till 4. Large: upp till 6.

2. Vad är fördelen med ALLDOCK?

Medium ALLDOCK kommer med en 4-port USB Hubb. Large ALLDOCK kommer med en 6-port USB Hubb. Varje port levererar 2400mA.

Den integrerade kretsen (IK) i vår USB Hubb skyddar din elektroniska enhet från att få för mycket elektrisk ström, överspänning och kortslutningar. IK identifierar också den typ av utrustning som laddas och väljer den bästa

laddningsmetoden för varje USB port. USB Hubben är innesluten i brandsäkert PC material.

ALLDOCK kommer med FCC, CE och SAA certifiering.

3. Hur mycket ström ger ALLDOCK?

Medium:
Large:
INPUT: AC 110V-240V 50-60 Hz 1.5A
ENSKILT OUTPUT: DC MAX 5V/2.4A
TOTALT OUTPUT: DC MAX 5V/9.6A

INPUT: AC 110V-240V 50-60 Hz 1.5A

ENSKILT OUTPUT: DC MAX 5V/2.4A
TOTALT OUTPUT: DC MAX 5V/14.4A

4. Hur stora är de individuella springorna?

Medium

EXTERNA DIMENSIONER

B 142 mm

L 220 mm

H 61 mm

Den totala längden av springan är 214,4 mm.

BREDDEN PÅ SPRINGORNA

BLUE 13,5 mm

ORANGE 18,0 mm

Den extra bredden på 18,0 mm gör att den sista springan kan ta några av de tjockaste fodralen för smartphones och tabletter.

TOTAL VIKT

0,92 kg

Large

EXTERNA DIMENSIONER

B 172 mm

L 315 mm

H 63 mm

Den totala längden av springan är 309,4 mm.

BREDDEN PÅ SPRINGORNA

BLUE 13,5 mm

ORANGE 18,0 mm

Den extra bredden på 18,0 mm gör att den sista springan kan ta några av de tjockaste fodralen för smartphones och tabletter.

TOTAL VIKT

1,54 kg

5. Varifrån kommer träslagen?

Bambu: Kinesiskt Bambu

Valnöt: Nya Zeeland Valnöt

6. Vilka säkerhetscertifikat har den?

CE, GS, FCC; Möbius strip, Protection Class II

7. Får min mobil med fodral plats?

Vi hänvisar till Fråga 4.

8. Vilka enheter kan laddas?

9. ALLDOCK laddar inte alla enheter, vad gör jag?

Kontrollera att enheterna är anslutna. Laddar inte någon av dem eller är det bara en port som inte fungerar? Lyser den blå kontroll lampan? Kontrollera om USB kabeln och kontakten fungerar.

Var passar OHA?

För att kunna använda OHA, behöver du en speciell kabel från ALLDOCK.

Den tjocka OHA är endast lämplig för träversionen med överdrag av trä.

Den tunna OHA är lämplig för ABS och ABS versioner med överdrag. (tillgänglig från  01.09.2017)

10. Kan jag ansluta mina egna kablar till OHA?

Du behöver en speciell kabel till ALLDOCK för att använda OHA. De tjocka OHA är endast tillgängliga för träversionerna med trälock.

11. Jag behöver bara OHA, för jag har mina egna kablar. Var kan jag beställa den separat?

Nej, du behöver en speciell kabel för OHA. För att använda OHA behöver du en speciell kabel från ALLDOCK.

De tjocka OHA är endast tillgängliga för träversioner med trälock.

12. Hur fungerar ALLDOCK?

Vänligen läs instruktionsmanualen.

13. Hur fungerar stället?

Vänligen läs instruktionsmanualen.

14. Är en laddningskabel inkluderad med stället?

Nej, kabeln inkluderas inte i leveransen.

15. Min leverans är inte komplett, vad gör jag nu?

Kontakta kundservice och förklara vad som fattas och vad du beställt och ange ditt fakturanummer, beställnings ID och kundnummer.

16. Min leverans är skadad?

Kontakta kundservice och tala om vad för slags skada och om lådan också är skadad.

17. Hur länge gäller garantin?

Garantin inom EU är 2 år, utanför EU är den 1 år.

18. Vad gör jag om ALLDOCK går sönder efter att garantin går ut?

Kontakta kundservice och ange felet. Vi kommer hitta en lösning.

19. Vad ingår i garantin?

Garantin inkluderar produktens funktion. Om enheten slutar fungera när garantin gäller, har du rätt till en gratis reparation eller ersättning av enhet.

20. Vem ska jag kontakta om jag vill använda garantin?

Kontakta kundtjänst.

21. Vart skickar jag returen av ALLDOCK?

Kontakta kundservice så får du adressen.

22. Jag gillar inte ALLDOCK, vad gör jag nu?

Se vår returpolicy på www.alldock.se

23. Min beställning har inte kommit, vad gör jag nu?

Kontakta kundservice och få din spårning och kolli nummer.

124. Hur annullerar jag beställningen?

Kontakta kundservice inom 14 dagar och annullera din beställning.

25. Vilka material används för att bygga ALLDOCK?

Bambu versionen är gjord av bambuträ.

Valnötsversionen är gjord av valnöt från Nya Zealand.

Plastversionen är gjord av högkvalitets ABS plast.

26. Min mobil laddar inte, vad gör jag nu?

Detta kan bero på en mängd olika anledningar. Vänligen kontrollera följande:

1. Kontrollera den blå lampan på laddningsstationen i ALLDOCK.

2. Prova med en annan kabel.

3. Prova en annan kontakt (om tillgänglig).

4. Kontrollera om det går att ladda enheten.

Om din enhet fortfarande inte laddas efter detta, kontakta kundservice och beskriv ditt problem.